Kookworkshop

 KOOKWORKSHOP “DE BASIS VAN DE ITALIAANSE KEUKEN” 

Als er met plezier & liefde gekookt wordt merkt men dit zelfs in de eenvoudigste gerechten zolang er met pure en hoogwaardige producten wordt gewerkt. In Mangiare vindt u alles wat met goed en lekker eten te maken heeft. Hier wordt niet alleen olijfolie, aceto balsamico en pesto verkocht maar er wordt ook mee gekookt, zowel voor de lunch, het diner als tijdens de kookworkshop.

Kennis van producten
Tijdens de kookworkshop “de basis van de Italiaanse keuken” maakt u kennis met de verschillende basisingrediënten welke kenmerkend zijn voor de Italiaanse keuken: olijfolie, aceto balsamico,  verse  groenten & kruiden.

Programma
Het programma start met een welkomstdrankje. Na uitleg van de verschillende gerechten gaat u aan de slag om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. U wordt daarbij begeleid door 1 van onze medewerk(st)ers. Nadat u zich de diverse recepten eigen heeft gemaakt wordt aan tafel gezamenlijk van het eindresultaat genoten. Uiteraard gaat dit gepaard met een heerlijk glas Italiaanse wijn.

Locatie
De locatie voor deze leuke kookworkshop is in ons pand aan de Van Oldenbarneveldstraat 150 waar  Mangiare sinds enige jaren is gevestigd. Er wordt gebruik gemaakt van onze professionele keuken  waar alle faciliteiten aanwezig zijn.

Kosten
De kosten bedragen € 55,00 per persoon. Dit is inclusief welkomstdrankje, amuse, ingrediënten, diner met glas wijn en koffie na.

Reserveren
U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar workshop@mangiare.nu of telefonisch contact opnemen. Je stelt je eigen groep samen en het minimum aantal deelnemers is 8 mensen per groep. Indien gewenst kan het programma op uw wensen worden afgestemd.

Let op: Van oktober tot maart doen wij geen kookworkshops op vrijdag & zaterdag.

Betaling
De kookworkshop kan vooraf betaald worden of op de avond zelf. Dit kan per pin-betaling of cash. Het is niet mogelijk dit op rekening te doen.

Inschrijven voor een workshop: