In de top 21 beste Italiaanse restaurants van Nederland!

Met trots staan wij op nummer 10 van de beste Italiaanse restaurants van Nederland! In de Harpersbazaar stond het volgende stuk:

“Het Italiaanse feest dat Mangaire heet begon aan de Van Oldenbarneveltstraat en is, nu 13 jaar later, een begrip in Rotterdam vanwege de allerlekkerste Italiaanse happen waar je niet vanaf blijven kunt. De zaak opende een tweede vestiging aan de Pannekoekstraat, voor daggasten wat beter bereikbaar. Het idee bleef hetzelfde: traiteur slash wijnbar slashrestaurant en het lekkerste uit Italië. De nieuwe zaak aan de Pannekoekstraat is misschien iets kleiner, net als de menukaart, maar de gezelligheid en de grote vitrine die je laat watertanden bleven, en er is een knus terras. > Pannekoekstraat 93 en Van Oldebarneveltstraat 150, Rotterdam”

Benieuwd naar de andere zaken? Klik dan hier